Over mij

Johanna Kommerie, tekstschrijver uit Friesland

Johanna Kommerie

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de persoon achter Skriuw! Op deze pagina vertel ik iets meer over mezelf. Ben je eigenlijk nieuwsgieriger of wij zakelijk een goede match zijn, dan raad ik je aan om de pagina ‘Over jou’ te lezen. Als je jezelf daarin herkent, dan is de kans groot dat wij matchen.

Mijn naam is Johanna Kommerie, ik ben geboren op ‘de Klaai’ in Metslawier (1989) en opgegroeid in ‘de Wâlden’ in Damwâld, Friesland. Hier woon ik nog altijd en heb ik ook mijn kantoor, in het voormalige Rabobankgebouw aan de Haadwei. Na een Mbo-opleiding Journalistiek & Fotografie ben ik in de krantenwereld beland, waar ik enkele jaren in vaste dienst behoorlijk wat schrijf- en interviewkilometers maakte. 

Ik besloot voor mezelf te beginnen als tekstschrijver nadat ik in 2015 moeder was geworden van een meisje. Deze beslissing heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. In 2019 verwelkomden mijn man en ik opnieuw een kindje, een jongetje dit keer. 

Vanaf 2020 besloot ik niet meer allround aan de slag te gaan, maar me te richten op de vrijetijdssector. Hier had ik al de nodige ervaring mee, dankzij een groot aantal fantastische klussen die ik uit heb gevoerd voor verschillende regiomarketingorganisaties in Friesland.

Toerisme, recreatie en overige vormen van vrijetijdsbesteding zoals theater- en museumbezoek en evenementen hebben mijn interesse. In mijn eigen vrije tijd ga ik graag kamperen waarover ik schrijf op kampeerliefde.nl, vind ik het leuk om te wandelen of bezoek ik een museum. Met mijn kinderen ga ik regelmatig de natuur in of doe ik uitstapjes naar dierentuinen en parken. 

 

 

Genoeg over mij,

wie ben jij?