Over jou

Wie ben jij?

Lees jij ook zo vaak ‘Over mij’-pagina’s op websites waarvan je bij jezelf denkt: wat heb ik eigenlijk aan deze informatie? Leuk en aardig om te weten dat mijn tapijtlegger gitaarspelen als hobby heeft en dat mijn kapster in haar vrije tijd aan pingpongen doet, maar wat moet ik daar nou mee? Dan is deze pagina voor jou. Deze pagina gaat namelijk niet over mij, maar over jou.

Jij bent werkzaam in de recreatieve of toeristische sector of hebt anderzijds een beroep waarmee je mensen in hun vrije tijd vermaakt. Misschien ben je een clown op kinderfeestjes, geef je kookworkshops op locatie of verhuur je TukTuks of E-scooters. Of jij bent eigenaar van een camping, B&B, hotel, theater of museum of verzorgt hier de marketing voor. Misschien ben jij wel werkzaam als beleidsmedewerker toerisme voor een gemeente in Friesland, Groningen of Drenthe.

Wat je precieze rol ook is, jij bent in ieder geval op zoek naar een tekstschrijver uit Fryslân die zich bezighoudt met vrije tijd en hoe die te besteden. Iemand die de handen voor je uit de mouwen steekt, die niet alleen met jou meedenkt maar ook met je potentiële gasten. Iemand die vooral praktisch voor je aan de slag kan.  Iemand die je websiteteksten eens even flink onder handen neemt , die je (online) content coördineert of die een pakkend persbericht voor je schrijft.

Herken jij jezelf hierin? Fijn dat je jezelf hier hebt gevonden! Ik maak graag kennis met je om te horen wat ik voor jou kan betekenen. 

Herken jij jezelf nou niet hierin? Dat is jammer, maar dan zijn wij waarschijnlijk geen goede match. Desondanks mag je gerust contact met me opnemen, want ik verwijs je graag door naar kundige tekstschrijvers in mijn netwerk die waarschijnlijk beter met je matchen.

Stel jezelf gerust aan me voor!

Dit zeggen anderen over onze samenwerking:

Laat jij je teksten door mij schrijven? Dan ben je in goed gezelschap: